Trgovina za topel dom!

Smo specializirano podjetje za prodajo materialov za ogrevanje, hlajenje, vodovod, sončnih sistemov ter toplotnih črpalk

Nasveti

Kopalniške in kuhinjske armature

Z veseljem vam sporočamo, da prodajni program Megaterma z novembrom 2014 dopolnjujemo s kakovostnimi kopalniškimi in kuhinjskimi armaturami proizvajalca FIMA Carlo Frattini.

Toplotne črpalke zrak/voda De Dietrich za ogrevanje

Toplotno črpalko odlikujejo zelo dobre tehnične karakteristike ter izredno sprejemljiva cena.

Nizkošumna odtočna plastika WAVIN

Mednarodno priznani nemški proizvajalec ponuja inovativno nizkošumno odtočno plastiko Wavin SITECH z zvočno izolacijo v skladu z DIN 4109.

Podaljšanje AKCIJE za stenski plinski kondenzacijski kotel Naneo

Zaradi izrednega zanimanja je Megaterm podaljšal akcijo za stenski plinski kondenzacijski kotel Naneo, priznanega evropskega proizvajalca De Dietrich.

Svetovna premiera edinstvene toplotne črpalke: Stiebel Eltron WPL 15/25

Nemško podjetje STIEBEL ELTRON je letos premierno predstavilo toplotno črpalko tipa zrak/voda WPL 15/25, ki nudi številne možnosti sodobnega ogrevanja ter prednosti, ki jih je vredno izkoristiti tako pri novogradnjah kot pri prenovi starejših objektov.

De Dietrich - najbolj prodajan kondenzacijski plinski kotel

De Dietrich je že dobro uveljavljena blagovna znamka na slovenskem trgu. Zaradi svoje izredne kvalitete in dostopne cene, so bili plinski kondenzacijski kotli De Dietrich v letu 2007 najbolj...

Toplotna črpalka zrak/voda

Zrak je neizčrpen vir energije in je povsod na voljo. Najsodobnejše izvedbe tovrstnih toplotnih črpalk omogočajo ogrevanje tudi pri zunanji temperaturi do -20 stopinj Celzija...

Za modernimi ventili in pogoni Esbe je dolga zgodba

Pitna voda, talno ogrevanje, sončno ogrevanje

Sodobno in učinkovito solarno ogrevanje

Termične solarne naprave DIETRISOL se uporabljajo za pripravo sanitarne tople vode ter za podporno ogrevanje prostorov ali za ogrevanje bazenov.

Večplastne cevi Uponor Unipipe za talno ogrevanje in vodovod

Za izdelavo cevnih instalacij so danes v uporabi predvsem večplastne cevi, ki so se na slovenskem trgu pojavile leta 1990. Na začetku je bilo težko prepričati izvajalce, projektante in trgovce, da so večplastne cevi alternativa jeklenim, bakrenim in plastičnim cevem.