Trgovina za topel dom!

Smo specializirano podjetje za prodajo materialov za ogrevanje, hlajenje, vodovod, sončnih sistemov ter toplotnih črpalk

Odlični kotli na polena in pelete WALTIS

Kotel na pelete tip Pellson X3

Peletni kotel Pellson X3 je slovenski produkt podjetja Valtis ogrevanje d.o.o. iz Maribora in slovi po izredni enostavnosti za upravljanje in vzdrževanje. Kotel spada med novejše generacije ogrevalnih naprav, ki za gorivo uporablja biomaso in sicer pelete. Namenjen je za individualne stanovanjske hiše in manjše poslovne objekte od 80 do 400 m2 ogrevalne površine. Razpoznaven je po izredni svojstveni obliki, dimenzioniranost kotla pa omogoča, da se lahko montira v zelo majhne kurilnice. S tovrstnim kotlom dosežemo isto raven udobja kot smo bili navajeni pri oljnih ali plinskih kotlih. Delovanje kotla je povsem avtomatsko, elektronika pa omogoča krmiljenje kotla tako, da hranilnik vode ni potreben. Z dobro konstrukcijsko zasnovo kotla in zelo kakovostno elektronsko regulacijo, kotel dosega nad 91% izkoristka. Ti rezultati se odražajo predvsem na zelo majhnih količinah pepela in nizkih emisijah okolju in zdravju škodljivih primesi v dimnih plinih, ki nastajajo pri gorenju. Nadalje kot domač slovenski proizvajalec želimo bodočim kupcem ponuditi kvalitetne izdelke in kar je danes najbolj pomembno - dolgoročna oskrba kupca pri zagotavljanju servisnih storitev.


Več informacij za kotel na pelete tip Pellson X3: tukajViva Extreme-uplinjevalni kotel

Kotel na polena Viva Extreme je izdelek domačega slovenskega proizvajalca Valtis ogrevanje d.o.o. iz Maribora. Je kotel nove generacije kurilnih naprav, kateri je namenjen vsem tistim, ki načrtujejo zmanjšati stroške ogrevanja in prispevati k čistejšemu okolju. Namenjen je vsem objektom ogrevalne površine do 300 m2, posebej pa turističnim kmetijam, obmestnim domačijam in individualnim hišam v naseljenih območjih. Dobro dimenzioniran nalagalni del za polena omogoča nalaganje polen do 0,5 m dolžine, velika odprtina zgornjih nalagalnih vrat pa omogoča tudi nalaganje polen večjih debelin. V nalagalni del kotla je možno naložiti do 38 kg polen, kar vam zagotavlja dolg čas zgorevanja in s tem manj pogosto nalaganje. V sredini kotla iz sprednje strani so nameščena še dodatna mala vrata, ki so namenjena za podžig polen in tudi čiščenju nalagalnega dela kotla.


Več informacij za Viva Extreme-uplinjevalni kotel: tukaj
Več informacij na: www.ogrevanje-kotli.si